Gezicht ontharen van alle tijden

Dat vrouwen hun gezicht ontharen is iets van alle tijden. Zover terug als in de tijd van de faraos werd een haarloos gezicht als een schoonheidsideaal gezien. Vooral in Europa is het hebben van geen gezichtshaar inmiddels meer een begrip geworden dan dat we het nog steeds hebben over een schoonheidsideaal. Verder is het niet alleen om er mooi uit te zien dat vrouwen hun gezicht ontharen, het is ook nog eens zeer hygiƫnisch om geen haren op het gezicht te hebben.

gezicht ontharenMethodes van gezicht ontharen

Omdat de tradities van het ontharen van het vrouwelijk lichaam al zo lang meegaat zijn er door de jaren heen ontelbare methodes van ontharen uitgevonden. Van chemische cremes tot het scheren van het vrouwelijk gezicht, van alle methodes is het bekend dat het epileren van het haar zorgt voor de langste periode dat er geen haar op het gezicht zichtbaar is.

Om elke keer een afspraak bij een beautysalon te maken om het gezicht te epileren kan snel een kostbare aangelegenheid worden. Daarom zou het een ideale oplossing zijn als vrouwen in staat zijn om hun eigen gezicht te epileren zonder dat zij daarvoor een professional nodig hebben. De epileerveer van Epivera is de oplossing voor vrouwen die snel en langdurig hun gezicht willen ontharen.

Voor meer info over de beste manier van gezicht ontharen en de geschiedenis daarvan check: http://epivera.org/nl/blog/gezicht-ontharen

Comments are closed.

Post Navigation